.


.

Tenger gyümölcsei főzőest

Ha szereted a tenger gyümölcseit, de nem érzed magad elég bátornak a finom fogások elkészítéséhez egy kis gyakorlati betekintés nélkül akkor gyere el főzőkurzusunkra, hogy megismerkedj a mélytengeri ízvilággal. Az este folyamán négy különleges fogással kápráztatunk el. Főszerepben a szardínia, a fekete kagyló, a garnélarák valamint a főétel sztárjai: a tengeri mix, melybe beletettünk minden jót (bébipolip, tintahal), mi szem szájnak ingere. A menüsort  könnyed vendégváró falatokkal  indítjuk és egy merész főétellel zárjuk. A legízletesebb fogásokat válogattuk össze nektek a Világ minden tájáról, így készülnek majd el a távoli thai, olasz és északi ételek. Éhesen érkezzetek! 


Éld át a mélytengeri élményt!

A tenger gyümölcseivel készült ételekről azt gondolnánk, hogy bonyolult elkészítési módjuk van pedig ez nem feltétlen igaz. Friss alapanyagok beszerzése esetén könnyed és tápláló fogásokat varázsolhatunk az asztalra gyorsan, akár egy zsúfolt hétköznap este is. A sea foodot alapvetően roppant egyszerű tartósítani felhasználás előtt, így nem kell sok időt eltöltenünk a hozzávalók bevásárlásával. A kagyló, garnéla, szardínia és egyéb nyalánkságok központi szerepet játszhatnak az ünnepi asztalon is. Ki ne gondolt már arra, hogy elkápráztatja rokonait ezekkel a különleges tenger gyümölcsei ételekkel? 

Látogass el főzőestünkre és éld át a mélytengeri sikereket. 

Tenger gyümölcsei extra információ: Kedves Vendégeink! 
A kurzuson használt friss alapanyagok beszerzése miatt a fogások változtatásának jogát fenntartjuk különös tekintettel a kagylóra, mert a kagyló halászat és annak importja esetenként szünetelhet. Köszönjük!

A Te Tenger Gyümölcsei menüd a kurzuson


1. Szardíniakrém

2. Fehérboros feketekagyló

3. Kókusztejes garnélarák leves

4. Spaghetti al mare - Paradicsomos tenger gyümölcsei spagetti

100% Elégedettség

Ennek a kurzusnak az eddigi résztvevői 100%-ban elégedetten távoztak tőlünk, így mi is 100%-os garanciát vállalunk arra, hogy receptjeink beválnak, mesés desszerteket készítesz majd és elégedetten távozol tőlünk. Amennyiben ez mégsem így lenne, a következő kurzus díját mi álljuk!

Mit tartalmaz a részvételi díj?

  • a főzéshez szükséges minden alapanyagot és eszközt
  • korlátlan Bonita limonádé és ásványvíz italfogyasztást
  • az elkészített ételek receptgyűjteményét, melynek segítségével otthon újra és újra átélheted a sikert
  • szakmai titkokat és házi praktikákat
  • és persze egy jó nagy adag jókedvet
  • AJÁNDÉK: korlátlan Bonita limonádé és ásványvíz italfogyasztás és cookta sapka
  • a program során elkészített fogásokat helyben elfogyaszthatod egy kellemes vacsora keretében vagy elviheted magaddal 
  • amennyiben szeretnél családtagjaid előtt büszkélkedni és otthon elfogyasztani finomságaidat, kérünk, hozz magaddal dobozt
  • kezdő vagy? Semmi probléma, hiszen ez együtt töltött idő alatt ellátunk a szükséges elméleti alaptudással, melyet rögtön gyakorlatban is bevethetsz!

A Tenger gyümölcsei főzőest programjaA Program időtartama : max. 4 óra

(az alábbi időintervallumokat csak a program menetének szemléltetése céljából szerepeltetjük, kérünk, a programnaptár időpontjait vedd figyelembe!) 

Érkezés

18:00

Elméleti alapok, mely során elmélyülhetsz a témakör rejtelmeiben

18:00

Tippek a legjobb beszerzőhelyekről

(alapanyagok és speciális eszközök)

18:15

Indulhat a főzés

18:30

Díszítés és az elkészült finomságok fogyasztása / csomagolása

21:00

Fotózás

21:30

INFORMÁCIÓ

Létszám: 4-12 fő

Helyszín: H-1066 Budapest, Lovag utca 10.

Részvételi díj:

1 fő: 21 000 Ft
2 fő: 37 800 Ft

JELENTKEZÉSI LAP

SZOLGÁLTATÁSOK