Francia mousse özön

Egy tökéletes textúrájú mousse bárkit lenyűgöz. Nevezhetnénk egyszerűen habnak is, de ez a francia különlegesség ennél sokkal több. Elegáns és egyben hétköznapi. Tányérdesszertként is helyt áll, de torták alapjául is szolgálhat.


Zöldségből készített szénhidrát csökkentett desszertek

Minden évszak tartogat számunkra olyan ínycsiklandó zöldségféléket, melyeket desszertjeinkhez is bátran felhasználhatunk. Ismerkedj meg velük kurzusunk keretében te is. Lehetséges zöldségből finom édességet készíteni? Bizony, így van. Jól bevált receptjeink mellett a cékla és rebarbara jótékony hatásairól is tájékozódhatsz.


Sajttorta imádók

Sütni vagy nem sütni? Nálunk ez nem kérdés, hiszen a sajttorta imádók klubjában elkészítjük ennek a tortának mind két változatát. Már a neve is furcsaságot hordoz magában. Mi köze lehet a sajtnak egy desszerthez? Aki kóstolta már, az többé nem kérdezni, hanem csinálni akarja! Mitől válik tökéletesen szeletelhetővé és hogyan nem morzsálódik az alap? A kiváló állag elkészítése még egy gyakorlott cukrásznak is kihívást jelent. Milyen öntettel tálaljuk és milyen ízesítések léteznek? Mind ezt megtudhatjuk és sütés közben megismerkedünk a méltán híres New Yourk sajttorta történetével is.


Gluténmentesen is finomat!

A mértékkel alkalmazott gluténmentes étkezés annyit tesz, mint közelebb kerülni az egészséges mindennapokhoz. Napjainkban egyre többünk szenved különböző ételintoleranciában ezért fokozottan ügyelnünk kell arra, hogy mit választunk a boltokban fellelhető kínálatból. Egyes alapanyagok olyan hozzávalókat tartalmaznak, melyeket nem szívesen fogyasztunk el. Nem kell többet kiszolgáltatva éreznie magát annak, aki saját maga is ismeri a megfelelő lisztkeverék arányokat, hogy saját maga elkészítse azt.


Proteint bele!

Ha szenvedélyesen sportolsz, mert a tökéletes alakra és az egészséges életmódra törekszel, de tartasz az édes örömök megvonásától, melyek csak visszahúznak célod elérésében, itt a megoldás. Gyere el és készítsd el velünk azt a desszertet, amelyik magas protein tartalmának köszönhetően hozzájárul a külsőd formálásához és cukormentes, így néha engedhetsz a csábításnak bűntudat nélkül. Egészséges és még is finom? Igen! Tájékozódj a megfelelő arányokról és a felhasználható alapanyagokról. A találkozó után garantáltan te gyártod majd magadnak a saját proteinszeleted!


Cukormentesen is finomat!

A cukormentes alapanyagok mértékletes fogyasztása annyit tesz, mint közelebb kerülni az egészséges mindennapokhoz. De miért gondoljuk azt, hogy ettől egyből két fogásra kell szűkítenünk a főétkezéseket, és hogy az édes desszerteket most már csak sóvárogva nézhetjük a cukrászatok pultjai mögött? Napjainkban egyre többünk szenved különböző ételintoleranciában ezért fokozottan kell arra ügyelnünk, hogy mit választunk a boltokban fellelhető kínálatból.


Karáconyi cupcake díszítés!

Alig várod, hogy levezesd az éves feszültséget és kiélhesd kreativitásod? A karácsonyban szerintünk is a készülődés a legjobb dolog, és a készülődés egyik csúcspontja a mennyei sütiillat, na meg persze a színek, díszek, szórások és bevonatok, amik ilyenkor az ünnepi süteményekre kerülnek. Te is nem csak mennyei, de káprázatosan szép desszerttel szeretnéd lenyűgözni a vendégeket? Köszöntsd a Bonit'Art Sütikompániával együtt az ünnepeket és hangolódj rá a karácsonyi színekre, illatokra a cupcake díszítő kurzus keretében!


Tájékoztatás: A kurzusok minimális létszáma 4 fő, jelentkezéseket a kezdés előtt minimum 24 órával fogadunk az űrlap kitöltésével. Egyéb esetben kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon. Az űrlap beküldése nem minősül lezárt regisztrációnak, szükséges az írásos visszaigazolás megléte, melyet e-mailben küldünk el részetekre. Tájékoztatót a kezdés előtt olvashatjátok szintén üzenetben a helyszínnel és a kurzus pontosabb információival kapcsolatban. A programok során valamennyi résztvevő elkészíti az összes finomságot. Kurzusvezetőink rugalmasan kezelik kéréseiteket, így bátran forduljatok hozzájuk a helyszínen. Ételallergiád kérünk minden esetben előre jelezd felénk. Javasoljuk, hozz dobozokat, hogy otthon élvezhesd az édes falatokat. Jó szórakozást kívánunk!