.


Sajttorta imádók

Sütni vagy nem sütni? Nálunk ez nem kérdés, hiszen a sajttorta imádók klubjában elkészítjük ennek a tortának mind két változatát. Már a neve is furcsaságot hordoz magában. Mi köze lehet a sajtnak egy desszerthez? Aki kóstolta már, az többé nem kérdezni, hanem csinálni akarja! Mitől válik tökéletesen szeletelhetővé és hogyan nem morzsálódik az alap? A kiváló állag elkészítése még egy gyakorlott cukrásznak is kihívást jelent. Milyen öntettel tálaljuk és milyen ízesítések léteznek? Mind ezt megtudhatjuk és sütés közben megismerkedünk a méltán híres New Yourk sajttorta történetével is.


Szeretnéd kombinálni a sajtot és az édességet? Süss velünk sajttortát!

Ha szereted a sajtokat, de egyben édesszájú is vagy, a sajttortát neked találták ki! Ha már kóstoltad, akkor tudod, miről beszélünk, ha viszont még nem, akkor itt az ideje, hogy megismerkedj ezzel a desszerttel sajttortakészítő kurzusunkon!

A sajttortának alapvetően két változata létezik, az egyiket megsütjük, a másikat behűtjük. Ha szeretnéd mindkettő elkészítését megtanulni, sajttortakészítő kurzusunkon megteheted, sőt, meg is kóstolhatod, illetve haza is viheted őket! Nálunk megtudhatod, hogy hogyan került a sajt a tortába, és azt is, hogy mitől áll össze az alap, illetve mitől lesz a végeredmény krémesen lágy. Elárulunk neked pár, a sajttorta elkészítéséhez szükséges házi praktikát, és még a hozzávaló öntetek kiválasztásában is segítünk. Sajttortakészítő kurzusunkon garantált a jó hangulat és az isteni desszertek, tehát nem érdemes kihagynod ezt a lehetőséget!

Tudd meg nálunk Te is, hogy mi a titka a tökéletes sajttortának! Ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken

A Te desszert menüd a kurzuson

 1. Erdei gyümölcsös sajttorta
 2. Csokoládés mogyoróhabos sajttorta

100% Elégedettség

Ennek a kurzusnak az eddigi résztvevői 100%-ban elégedetten távoztak tőlünk, így mi is 100%-os garanciát vállalunk arra, hogy receptjeink beválnak, mesés desszerteket készítesz majd és elégedetten távozol tőlünk. Amennyiben ez mégsem így lenne, a következő kurzus díját mi álljuk!

Mit tartalmaz a részvételi díj?

 • a sütéshez szükséges minden alapanyagot és eszközt
 • korlátlan ásványvíz és Bonita limonádé italfogyasztást
 • az elkészített desszertek receptgyűjteményét, melynek segítségével otthon újra és újra átélheted a sikert
 • szakmai titkokat és házi praktikákat
 • és persze egy jó nagy adag jókedvet
 • AJÁNDÉK: korlátlan ásványvíz és Bonita limonádé italfogyasztás és cukrász sapka
 • a program során elkészített desszerteket elviheted magaddal vagy helyben elfogyaszthatod
 • amennyiben szeretnél családtagjaid előtt büszkélkedni és otthon elfogyasztani finomságaidat, kérünk, hozz magaddal dobozt /egy poharas desszert habbal és egy 14 cm torta öntettel/
 • kezdő vagy? Semmi probléma, hiszen ez együtt töltött idő alatt ellátunk a szükséges elméleti alaptudással, melyet rögtön gyakorlatban is bevethetsz!

Sajttorta kurzus programja


A Program időtartama : max. 4 óra

(az alábbi időintervallumokat csak a program menetének szemléltetése céljából szerepeltetjük, kérünk, a programnaptár időpontjait vedd figyelembe!) 

Érkezés

9:00 / 18:00


Elméleti alapok, mely során elmélyülhetsz a témakör rejtelmeiben

9:00 / 18:00


Tippek a legjobb beszerzőhelyekről

(alapanyagok és speciális eszközök)

9:15 / 18:15


Indulhat a sütés

9:30 / 18:30


Díszítés és az elkészült finomságok fogyasztása / csomagolása

12:00 / 21:00


Fotózás

12:30 / 21:30

INFORMÁCIÓ

Létszám: 4-12 fő

Helyszín: H-1066 Budapest, Lovag utca 10.

Részvételi díj:

1 fő jelentkezése esetén: 16. 990 HUF / fő

2 fő jelentkezése esetén: 14. 990 HUF / fő

JELENTKEZÉSI LAP

SZOLGÁLTATÁSOK