RÓLUNK...

HELLÓ! Feleség / édesanya / gazdi / cukrász / szakácsnő / idős / fiatal ... És legfőképpen ínyenc! Ezek vagyunk mi dióhéjban. 

Legkedvesebb receptjeinket osztjuk meg veletek az alábbi gyűjteményben. Ezek mindegyikét a Világ különböző tájain ízleltük meg utazásaink során. Nem kis bátorságot kellett gyűjtenünk a publikáláshoz, hiszen néhol az összeállítás során az utazásokból származó - röhejes fotóinkat is felhasználtuk, hogy feketén-fehéren elétek tárjuk ezeket a kulináris élményeket. 

Ha tehetnénk, minden kalandunkat megosztanánk veletek ebben a recepttárban, de van, amit a főzőkurzusok alkalmaira tartogatunk nektek, ahol személyesen találkozhatunk. Ez úttal nem tanítunk, csak annyi a célunk, hogy élvezhessetek egy szeletet ajánlónkból. 

Puskás Tünde, Szirmai Éva, Kovács Annamária

Receptajánló és utazó napló


Miben különbözik ez a gyűjtemény a többitől? Számunkra nagyon kedves gasztro élményeket elevenít fel ez a kötet, melynek online változatát ingyenesen olvashatod el itt az oldalon. 

Betekintést nyerhetsz izgalmas országok helyi specialitásaiból, melynek segítségével megtervezheted otthon saját tematikus heteidet/ hétvégéidet a barátokkal és a család tagokkal. Izgalmasan hangzik, ugye? 

A Világ különböző tájain ízlelt ételek receptjeinek egy részét saját ízlésünk szerint formáltuk, de vannak közöttük 100%-ban hagyományőrző fogások is. 

Érdekelnek más nemzetek konyhái és nyitott vagy az új ízek felfedezésére? Olvasd el személyes tapasztalataink alapján összeállított recept gyűjteményünket, válassz kedvedre előételt, főételt, levest, desszertet és főzz úgy a konyhádban, mint ha exotikus tájak talajain lépkednél.  


*

REGISZTRÁLJ ÉS LEGYÉL TE AZ ELSŐ, AKI ÉRTESÜL AZ ÚJ RECEPTEKRŐL!

*