.

.


Proteint bele!

Ha szenvedélyesen sportolsz, mert a tökéletes alakra és az egészséges életmódra törekszel, de tartasz az édes örömök megvonásától, melyek csak visszahúznak célod elérésében, itt a megoldás. Gyere el és készítsd el velünk azt a desszertet, amelyik magas protein tartalmának köszönhetően hozzájárul a külsőd formálásához és cukormentes, így néha engedhetsz a csábításnak bűntudat nélkül. Egészséges és még is finom? Igen! Tájékozódj a megfelelő arányokról és a felhasználható alapanyagokról. A találkozó után garantáltan te gyártod majd magadnak a saját proteinszeleted!


Fitt, fehérjedús desszert készítő workshop: édes élet büntetlenül nem csak sportolóknak!


Rendszeresen sportolsz, figyelsz arra, hogy mit eszel, tudatosan építed fel minden napodat? Akkor tisztában vagy vele, hogy a protein vagy más néven a fehérje a szervezet számára elsődleges fontosságú tápanyagforrás, az izmok építésében fontos szerepet játszik. Akik rendszeresen edzenek, a kiegyensúlyozott protein bevitelt nem hagyhatják ki mindennapi táplálkozásukból. De mi lenne, ha a proteint új formában, nem csupán a jól ismert protein shake-ként fogyaszthatnád?

Gyere és vegyél részt fehérje alapú sütemény és proteinszelet készítő workshopunkon, ahol megmutatjuk, mi mindent készíthetsz kedvenc protein porodból! Ne aggódj, mi is tudjuk mennyire fontos, hogy néha egy kis édességgel kedveskedjünk a lelkünknek és finomsággal jutalmazzuk a testünket. Ha részt veszel protein tartalmú desszert készítő kurzusunkon, otthon is elkészítheted a finomabbnál-finomabb proteinszeleteket, fehérje tortácskákat, amiket bűntudat nélkül fogyaszthatsz, anélkül, hogy meg kellene szegned a diétádat. 
Keress minket bizalommal a protein tartalmú desszert készítő kurzus részleteiért, és fedezz fel velünk még több újdonságot!

A Te desszert menüd a kurzus alatt

 1. Kókuszos proteinszelet
 2. Almás fahéjas fehérje tortácska

100% Elégedettség!

Ennek a kurzusnak az eddigi résztvevői 100%-ban elégedetten távoztak tőlünk, így mi is 100%-os garanciát vállalunk arra, hogy receptjeink beválnak, mesés desszerteket készítesz majd és elégedetten távozol tőlünk. Amennyiben ez mégsem így lenne, a következő kurzus díját mi álljuk!

Mit tartalmaz a részvételi díj?

 • a sütéshez szükséges minden alapanyagot és eszközt
 • korlátlan Bonita limonádé és ásványvíz italfogyasztást
 • az elkészített desszertek receptgyűjteményét, melynek segítségével otthon újra és újra átélheted a sikert
 • szakmai titkokat és házi praktikákat
 • és persze egy jó nagy adag jókedvet
 • AJÁNDÉK: korlátlan Bonita limonádé és ásványvíz italfogyasztás és cukrász sapka
 • a program során elkészített desszerteket elviheted magaddal vagy helyben elfogyaszthatod
 • amennyiben szeretnél családtagjaid előtt büszkélkedni és otthon elfogyasztani finomságaidat, kérünk, hozz magaddal dobozt
 • kezdő vagy? Semmi probléma, hiszen ez együtt töltött idő alatt ellátunk a szükséges elméleti alaptudással, melyet rögtön gyakorlatban is bevethetsz!
 • a program során a búzalisztet, tejterméket, cukrot alternatívan helyettesítjük az egészség jegyében
 • a desszertek elkészítésekor 'tiszta' tejsavó fehérjét és növényi fehérjéket használunk


A proteint bele kurzus programja


A Program időtartama : max. 4 óra

(az alábbi időintervallumokat csak a program menetének szemléltetése céljából szerepeltetjük, kérünk, a programnaptár időpontjait vedd figyelembe!) 

Érkezés

8:45 / 17:25


Elméleti alapok, mely során elmélyülhetsz a témakör rejtelmeiben

9:00 / 18:00


Tippek a legjobb beszerzőhelyekről

(alapanyagok és speciális eszközök)

9:15 / 18:15


Indulhat a sütés

9:30 / 18:30


Díszítés és az elkészült finomságok fogyasztása / csomagolása

12:00 / 21:00


Fotózás

12:30 / 21:30

INFORMÁCIÓ


Létszám: 4-12 fő

Helyszín: H-1066 Budapest, Lovag utca 10.

Részvételi díj:

1 fő jelentkezése esetén: 14. 900 HUF / fő

2 fő jelentkezése esetén: 12. 900 HUF / fő

JELENTKEZÉSI LAP

SZOLGÁLTATÁSOK