PROGRAMNAPTÁR


Kedves Vendégeink!

A Bonita Kompánia Bt-t hosszú idő óta sújtó járványhelyzet, a megemelkedett energia költségek és a Kormány által meghozott (2022.évi XIII. törvény, a kisadózó vállalkozások tételes adójáról) 2022. július 18-án életbe lépett Kata törvény módosítás következtében, társaságunk nem tudja tovább fenntartani gazdaságos működését, így bezárni kényszerülünk. Működésünk utolsó napja 2022.08.31.


Ez úton köszönjük minden kedves Vendégünk eddigi támogatását és a közös élményeket!


Ahogyan e-mailben és telefonon is tájékoztattunk benneteket, a korábban megvásárolt jegyek felhasználási határideje 2022.08.31-re szűkült. Visszajelzéseitek alapján tisztában vagyunk vele, hogy a nyári szabadságok, utazások végett nem mindenki tudta jegyeit eddig a határidőig felhasználni. Hogy vásárlóinkat ne hagyjuk cserben Chef Premiere Kft-vel kötött megállapodásnak köszönhetően a cég átvállalja a 2022.08.31-e előtt befizetett jegyek teljesítését hasonló színvonalú minőségben a megvásárolt programokra. Ezzel kapcsolatos bővebb tájékoztató a jegy sorszámával megadva :az alábbi elérhetőségeken lehetséges:


www.chefpremiere.hu


A Bonita Kompánia Bt-t a végelszámolás időszaka alatt a weboldalon szereplő telefonszámon és e-mailben is elérhetitek, amennyiben kérdésetek lenne. 


Köszönjük!