.

.Pazar Karácsonyi Menü

Karácsonykor mindenki azt igyekszik kifejezni, hogy mennyire szereti családját. Szerintünk a legjobb módszere ennek a tökéletes ünnepi ételsor, melyet segítségünkkel te is könnyedén az asztalra varázsolhatsz. Nincs is annál hangulatosabb, mikor a sült finomságok illata átjárja az otthonod. Ha idén te szeretnéd learatni a babérokat, akkor csatlakozz és készítsük el együtt ezt a pazar négy fogásos menüsort, melyet ebédre vagy vacsorára is tálalhatsz. Ha felfedeznél valami újat az ízeket és a tálalást illetően, amivel lenyűgözheted szeretteid, akkor jelentkezz, mert itt a helyed. 


Pazar Karácsonyi Főzőkurzus

Senki sem szeret napokat tölteni a karácsonyi menüsor előkészítésével. Szeretjük előre tudni mit hol szerezzünk be, hogy a hozzávalók biztosan frissek legyenek és zamatukat főzés után se veszítsék el. Többszöri kudarcba fulladt próbálkozásaink elvehetik a kedvünket a karácsonyi menüsor elkészítésekor. Karácsony alkalmával duplán szeretnénk bizonyítani, hogy jó szakácsok / szakácsnők vagyunk, így nem árt olyan fogásokkal előállni, melyeket legalább egyszer elkészítettünk már. Gyere el karácsonyi főzőkurzusunkra, ha valami igazán különleges újdonsággal szeretnéd elkápráztatni vendégeidet vagy akkor, ha tartanátok egy közös évzáró party-t kollégáiddal. A legnagyobb ajándék a dicséret, melyből garantáltan jó nagy adagot kapsz majd tőlük a fogások elfogyasztását követően. A kurzus során megtanulhatod a főételek és borok párosításának alappilléreit, a karácsonyi ételek gyakori fűszerezését és jó pár trükköt az omlós, szaftos húsok elkészítéséről. Gyere el te is pazar karácsonyi főzőkurzusunkra!  

A Te Pazar Karácsonyi menüd a kurzuson

1. Meggyes habzóbor

2. Kecskesajttal töltött rozmaringos gombafejek

3. Fűszeres hagymaleves bacon chipssel cipóban

4. Omlós szűzérmék vörösboros mártásban, fűszeres sült burgonya

5. Vörösbor párosítás

6. Mézi pohárdesszert

100% Elégedettség

Ennek a kurzusnak az eddigi résztvevői 100%-ban elégedetten távoztak tőlünk, így mi is 100%-os garanciát vállalunk arra, hogy receptjeink beválnak, mesés desszerteket készítesz majd és elégedetten távozol tőlünk. Amennyiben ez mégsem így lenne, a következő kurzus díját mi álljuk!

Mit tartalmaz a részvételi díj?

 • a főzéshez szükséges minden alapanyagot és eszközt
 • korlátlan Bonita limonádé és ásványvíz fogyasztást
 • welcome habzóbort
 • vörösbor fogyasztást a főétellel párosítva
 • az elkészített fogások receptgyűjteményét, melynek segítségével otthon újra elkészítheted karácsonyi menüsorod
 • szakmai titkokat és házi praktikákat
 • és persze egy jó nagy adag jókedvet
 • AJÁNDÉK: korlátlan Bonita limonádé és ásványvíz fogyasztás és cookta sapka
 • a program során elkészített fogásokat helyben elfogyaszthatod egy kellemes ebéd vagy vacsora keretében vagy elviheted magaddal
 • amennyiben szeretnél családtagjaid előtt büszkélkedni és otthon elfogyasztani finomságaidat, kérünk, hozz magaddal dobozt
 • kezdő vagy? Semmi probléma, hiszen ez együtt töltött idő alatt ellátunk a szükséges elméleti alaptudással, melyet rögtön gyakorlatban is bevethetsz!

A Pazar Karácsonyi főzőkurzus programja


A Program időtartama : max. 4 óra

(az alábbi időintervallumokat csak a program menetének szemléltetése céljából szerepeltetjük, kérünk, a programnaptár időpontjait vedd figyelembe!) 

Érkezés

12:00 / 18:00

Elméleti alapok, mely során elmélyülhetsz a témakör rejtelmeiben

12:00 / 18:00

Tippek a legjobb beszerzőhelyekről

(alapanyagok és speciális eszközök)

12:15 / 18:15

Indulhat a főzés

12:30 / 18:30

Díszítés és az elkészült finomságok fogyasztása / csomagolása

15:00 / 21:00

Fotózás

15:30 / 21:30

INFORMÁCIÓ

Létszám: 4-8 fő!

Helyszín: H-1066 Budapest, Lovag utca 10.

Részvételi díj:

1 fő: 21 000 Ft
2 fő: 37 800 Ft

JELENTKEZÉSI LAP

SZOLGÁLTATÁSOK