.

 .








Ciao Italia - olasz főzőest

Az ezerarcú olasz gasztronómiából kiragadtunk egy csipetet, hogy aztán együtt készítsük el a mennyei fogásokat. Tudni akarod mi történik akkor, ha ezeket az ételeket fogyasztod? Bizony megnyalod mind a tíz ujjad! Utazásaink során felfedeztük, hogy a helyiek által tálalt ételek nem csak fűszerezésükben gazdagok, hanem telis-tele vannak a kultúrából és hagyományokból eredő szeretettel és büszkeséggel. Imádjuk a friss és színes alapanyagokat, az olasz életérzést és a hozzá tartozó muzsikát. Gyere, készítsd el te is ezt a fantasztikus négy fogásos menüsort és élvezd a falatok minden morzsáját. 

Itália legjava a főzőkurzuson

Merülj el főzőestünk keretében te is a gasztronómia adta széles választékban. Kiválasztottuk az olaszok híres előételét, a toszkán eredetű finom panzanellát, amely egy igazán könnyed ám de laktató fogás. Előételnek pont megfelelő, mert ide süss: a következő antipasti a mi étlapunkon egy dögös töltött cannelloni, ami a tészták legjava zöld fűszerekkel és paradicsommal megspékelve. Jöhet egy igazi tradícionális főétel? Íme a saltimbocca, ami lefordítva annyit tesz: ugorj a számba. A friss zsályalevéllel készült fehérboros mártásban megúsztatott húsnak senki nem tud majd ellenállni. Nem beszélve az olasz sonka különlegességről. Ne aggódjatok, a hölgyekre gondolva "di pollo" készítjük ezt az ételt, azaz csirke húsból. Az édes finomságok kedvelőiről sem feledkezünk meg, desszertünk egy igazán frissítő gyümölcsös panna cotta. Élvezd a tészták, húsok, főszeres töltelékek és mennyei sajtok ízét velünk együtt a főzőkurzuson. Oktatónk segítségével autentikus itáliai ízekre és kiváló hangulatra lelsz nálunk. Jelentkezz minél hamarabb! 

A te Ciao Italia menüd a kurzuson:

  1. Panzanella olívabogyóval
  2. Ricottával töltött Cannelloni, parmezános besamellel
  3. Saltimbocca di pollo con prosciutto
  4. Panna Cotta bazsalikomos gyümölcs öntettel

100% Elégedettség

Ennek a kurzusnak az eddigi résztvevői 100%-ban elégedetten távoztak tőlünk, így mi is 100%-os garanciát vállalunk arra, hogy receptjeink beválnak, mesés desszerteket készítesz majd és elégedetten távozol tőlünk. Amennyiben ez mégsem így lenne, a következő kurzus díját mi álljuk!

Mit tartalmaz a részvételi díj?

  • a főzéshez szükséges minden alapanyagot és eszközt
  • korlátlan ásványvíz és Bonita limonádé italfogyasztást
  • az elkészített ételek receptgyűjteményét, melynek segítségével otthon újra és újra átélheted a sikert
  • szakmai titkokat és házi praktikákat
  • és persze egy jó nagy adag jókedvet
  • AJÁNDÉK: korlátlan ásványvíz és Bonita limonádé italfogyasztás és cookta sapka
  • a program során elkészített fogásokat helyben elfogyaszthatod egy kellemes vacsora keretében vagy elviheted magaddal
  • amennyiben szeretnél családtagjaid előtt büszkélkedni és otthon elfogyasztani finomságaidat, kérünk, hozz magaddal dobozt
  • kezdő vagy? Semmi probléma, hiszen ez együtt töltött idő alatt ellátunk a szükséges elméleti alaptudással, melyet rögtön gyakorlatban is bevethetsz!

Az olasz est főzőest programja


A Program időtartama : max. 4 óra

(az alábbi időintervallumokat csak a program menetének szemléltetése céljából szerepeltetjük, kérünk, a programnaptár időpontjait vedd figyelembe!)

Érkezés

17:45

Elméleti alapok, mely során elmélyülhetsz a témakör rejtelmeiben

18:00

Tippek a legjobb beszerzőhelyekről

(alapanyagok és speciális eszközök)

18:15

Indulhat a főzés

18:30

Díszítés és az elkészült finomságok fogyasztása / csomagolása

21:00

INFORMÁCIÓ


Létszám: 4-12 fő

Helyszín: H-1066 Budapest, Lovag utca 10.

Részvételi díj:

1 fő jelentkezése esetén: 16. 900 HUF / fő

2 fő jelentkezése esetén: 14. 900 HUF / fő

JELENTKEZÉSI LAP

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.