.


.

Nemzetközi desszertek

Hangzatos, mindenki által ismert desszertek és torták alkotják menüd, melyek fogyasztása biztosan a bakancslistádon szerepel. Hát még az elkészítésük, mellyel csak az igazi nagy cukrászok büszkélkedhetnek. Vagy mostantól Te is? Légy mestere a francia, olasz és más nemzetközi cukrász különlegességeknek és sajátítsd el az alap technikákat. Itt az alkalom, hogy saját kezeddel süsd meg ezeket az édes finomságokat. 

Cukrászunk segítségedre lesz, hogy az aprólékos kidolgozás, az egyes tészta fajták trükkjei és a díszítés se maradjanak el, melyekre két alkalommal kerül sor. Kényeztesd magad vagy lepd meg ezzel az ajándékkal azt az ismerősöd, akiről tudod, hogy igazán élvezné az édes bűnbeesést mind a 6 desszertkülönlegesség elkészítésének alkalmával. Kérünk, egyeztess velünk laktóz- / gluténérzékenységedről, inzulinrezisztenciádról a vásárlás előtt, ha szükséges. A kurzus ára mind a két időpontot magában foglalja, mely 4-4 óra. 


Szeretnél több ország desszert specialitásának mesterévé válni? 

Az alábbi finomságok mind rád várnak:

Profiterol: Az égetett tészta csínját-bínját elsajátítani bizony nem egyszerű. Hát még a hozzá tartozó tölteléket. A valódi olasz tészta a csúcsok csúcsa és bármilyen alkalomra szervírozhatod, mert garantáltan megállja a helyét.

Mandulás zuccotto: Avagy a firenzei krémtorta, mely különleges formájával kápráztat el. Neve is ebből ered: tököcske. Töltelékét kedvedre variálhatod, mi a mandulát részesítjük előnyben. Az alapokat a piskóta sütéssel kezdheted.

Churros: Ami az olaszoknak a profiterol, az a spanyolok körében a churros, de ez úttal ki kell sütnöd ezt a finomságot, melyet Spanyolországban csokoládéba mártogatnak. Ha Dél-Amerikában jársz, ne hagyd ki a töltött változatát sem! Garantáltan megnyalod mind a tíz ujjad.

Créme Brulée: Az igazi francia különlegesség, melynek roppanó karamell rétegét úgy törjük át, mint ha ajándékot rejtettek volna el benne nekünk. Élvezd a vaníliás krém selymességét.

Narancslikőrös felfújt: Számtalan változatban találkozhatunk ezzel a melegen tálalt desszert különlegességgel. Egy biztos, apró trükkök ismerete nélkül lapos és nehéz masszát kapunk csupán. Kanalazd ezt a likőrös mámorító csodát frissen és büszkélkedj vendégeid előtt a tökéletes állaggal. 

 

A Te desszert menüd a kurzuson

 1. Créme Brulée (francia)
 2.  Narancslikőrös felfújt (francia)
 3.  Profiterol (olasz)
 4.  Mandulás zuccotto (olasz)
 5.  Churros (spanyol)
 6.  Citromkrémes pitetorta (angol)

100% Elégedettség


Ennek a kurzusnak az eddigi résztvevői 100%-ban elégedetten távoztak tőlünk, így mi is 100%-os garanciát vállalunk arra, hogy receptjeink beválnak, mesés desszerteket készítesz majd és elégedetten távozol tőlünk. Amennyiben ez mégsem így lenne, a következő kurzus díját mi álljuk!

Mit tartalmaz a részvételi díj?

 • a sütéshez szükséges minden alapanyagot és eszközt
 • korlátlan ásványvíz és Bonita limonádé italfogyasztást
 • az elkészített desszertek receptgyűjteményét, melynek segítségével otthon újra és újra átélheted a sikert
 • szakmai titkokat és házi praktikákat
 • és persze egy jó nagy adag jókedvet
 • AJÁNDÉK: korlátlan ásványvíz és Bonita limonádé italfogyasztás és cukrász sapka
 • a program során elkészített desszerteket elviheted magaddal vagy helyben elfogyaszthatod
 • amennyiben szeretnél családtagjaid előtt büszkélkedni és otthon elfogyasztani finomságaidat, kérünk, hozz magaddal dobozt
 • kezdő vagy? Semmi probléma, hiszen ez együtt töltött idő alatt ellátunk a szükséges elméleti alaptudással, melyet rögtön gyakorlatban is bevethetsz!

A kurzus programja


A Program időtartama : max. 2 x 4 óra
(az alábbi időintervallumokat csak a program menetének szemléltetése céljából szerepeltetjük, kérünk, a programnaptár időpontjait vedd figyelembe!)

Érkezés (az alábbi időpontok csak szemléltetésre szolgálnak)

9:00 / 18:00

Elméleti alapok, mely során elmélyülhetsz a témakör rejtelmeiben

9:00 / 18:00

Tippek a legjobb beszerzőhelyekről

(alapanyagok és speciális eszközök)

9:15 / 18:15

Indulhat a sütés

9:30 / 18:30

Díszítés és az elkészült finomságok fogyasztása / csomagolása

12:00 / 21:00

Fotózás

12:30 / 21:30

INFORMÁCIÓ


Létszám: 4-10 fő

Helyszín: H-1066 Budapest, Lovag utca 10.

Részvételi díj: 37 900 HUF / fő


- Az oldalon szereplő képek illusztrációként szolgálnak, nem azonosak az elkészített mennyiséggel - 

JELENTKEZÉSI LAP