.
Marokkói főzőest

Az egzotikus ízek kedvelője vagy? Itt az alkalom, hogy velünk tarts és elkészítsd ezt a királyi menüsort. Ismerd meg az ország kihagyhatatlan ételeit, fűszereit és próbáld ki marokkó gasztronómiájának méltán híres alappillérét a tajine edényt. Észak-Afrika legváltozatosabb konyhája vár rád.Vegyél részt egy hamisítatlan marokkói főzőesten!


A marokkói ételek finomak, fűszeresek és táplálóak, valamint könnyen elkészíthetőek. Az ételek ízvilágában egyszerre érezhető a közel-keleti és a mediterrán gasztronómiai összhatás is. Egy marokkói főzőest keretein belül Te is elsajátíthatod ezeknek a roppant egyszerű és ízletes ételeknek az elkészítését, amelyekkel akár egy kerti partin is meglepheted vendégeidet. 
A marokkói főzőest keretein belül szerepet kap a csicseriborsó, amely nem csak egy hagyományos marokkói alapanyag, hanem nagyszerű fehérjeforrás is. Vendégeink elkészíthetik a marokkói konyha egyik híres ünnepi levesét is, a harirát. A csirke tajine is elkészítésre kerül az est folyamán, amely egy csirkés étel, a tajine-t pedig párolásra használják. A desszert sem marad le az étlapról a marokkói főzőest során, vendégeink elkészíthetnek egy ízletes narancsos mandulás tortát is. A marokkói menta tea, ami nélkülözhetetlen egy ilyen est folyamán, szintén a menüsoron található. 
Látogass el Te is a marokkói főzőestünkre, vegyél részt egy izgalmas, marokkói hangulatú estén! A részletekkel kapcsolatosan tájékozódj honlapunkon, vagy keress fel minket elérhetőségeinken!

A Te Marokkói menüd a kurzuson

 1. Csicseriborsó saláta
 2. Harira ünnepi leves
 3. Csirke tajine
 4. Zöldséges kuszkusz
 5. Narancsos mandulatorta
 6. Marokkói mentatea

100% Elégedettség


Ennek a kurzusnak az eddigi résztvevői 100%-ban elégedetten távoztak tőlünk, így mi is 100%-os garanciát vállalunk arra, hogy receptjeink beválnak, mesés desszerteket készítesz majd és elégedetten távozol tőlünk. Amennyiben ez mégsem így lenne, a következő kurzus díját mi álljuk!

Mit tartalmaz a részvételi díj?

 • a főzéshez szükséges minden alapanyagot és eszközt
 • korlátlan ásványvíz és Bonita limonádé italfogyasztást
 • az elkészített ételek receptgyűjteményét, melynek segítségével otthon újra és újra átélheted a sikert
 • szakmai titkokat és házi praktikákat
 • és persze egy jó nagy adag jókedvet
 • AJÁNDÉK: korlátlan ásványvíz és Bonita limonádé italfogyasztás és cookta sapka
 • a program során elkészített fogásokat helyben elfogyaszthatod egy kellemes vacsora keretében vagy elviheted magaddal
 • amennyiben szeretnél családtagjaid előtt büszkélkedni és otthon elfogyasztani finomságaidat, kérünk, hozz magaddal dobozt
 • kezdő vagy? Semmi probléma, hiszen ez együtt töltött idő alatt ellátunk a szükséges elméleti alaptudással, melyet rögtön gyakorlatban is bevethetsz!

A Marokkói főzőest programja

A Program időtartama : max. 4 óra

(az alábbi időintervallumokat csak a program menetének szemléltetése céljából szerepeltetjük, kérünk, a programnaptár időpontjait vedd figyelembe!) 

Érkezés

18:00

Elméleti alapok, mely során elmélyülhetsz a témakör rejtelmeiben

18:00

Tippek a legjobb beszerzőhelyekről

(alapanyagok és speciális eszközök)

18:15

Indulhat a főzés

18:30

Díszítés és az elkészült finomságok fogyasztása / csomagolása

21:00

Fotózás

21:30

INFORMÁCIÓ

Létszám: 4-12 fő

Helyszín: H-1066 Budapest, Lovag utca 10.

Részvételi díj:

1 fő: 21 000 Ft
2 fő: 37 800 Ft

JELENTKEZÉSI LAP

SZOLGÁLTATÁSOK