
.
Latin-Amerikai főzőest
Mindig is rajongtál a Karib térség türkiz tengeréért, a jamaikaiak lazaságáért és a mexikóiak tüzes torkáért? Ha szívesen megismernéd a térség gasztronómiai sajátosságait is akkor várunk, jelentkezz Barrio Latino estünk valamelyikére, hogy megtanuld a friss szószok elkészítését és hogy beavassunk Latin-Amerika változatos fűszervilágába!
Merülj el Latin-Amerika ízeiben egy főzőest keretein belül!
A Te Latin-Amerikai menüd a kurzuson
- Mango salsa
- Azték guacamole
- Kubai csirke fricassee
- Spanyol rizsköret
- Jamaikai banánfánk
- Welcome drink
100% Elégedettség
Ennek a kurzusnak az eddigi résztvevői 100%-ban elégedetten távoztak tőlünk, így mi is 100%-os garanciát vállalunk arra, hogy receptjeink beválnak, mesés desszerteket készítesz majd és elégedetten távozol tőlünk. Amennyiben ez mégsem így lenne, a következő kurzus díját mi álljuk!
Mit tartalmaz a részvételi díj?
- a főzéshez szükséges minden alapanyagot és eszközt
- korlátlan ásványvíz és Bonita limonádé italfogyasztást
- az elkészített ételek receptgyűjteményét, melynek segítségével otthon újra és újra átélheted a sikert
- szakmai titkokat és házi praktikákat
- és persze egy jó nagy adag jókedvet
- AJÁNDÉK: korlátlan ásványvíz és Bonita limonádé italfogyasztás és cookta sapka
- a program során elkészített fogásokat helyben elfogyaszthatod egy kellemes vacsora keretében vagy elviheted magaddal
- amennyiben szeretnél családtagjaid előtt büszkélkedni és otthon elfogyasztani finomságaidat, kérünk, hozz magaddal dobozt
- kezdő vagy? Semmi probléma, hiszen ez együtt töltött idő alatt ellátunk a szükséges elméleti alaptudással, melyet rögtön gyakorlatban is bevethetsz!
A Latin-Amerikai est főzőest programja
A Program időtartama : max. 4 óra
(az alábbi időintervallumokat csak a program menetének szemléltetése céljából szerepeltetjük, kérünk, a programnaptár időpontjait vedd figyelembe!)
Érkezés
18:00
Elméleti alapok, mely során elmélyülhetsz a témakör rejtelmeiben
18:00
Tippek a legjobb beszerzőhelyekről
(alapanyagok és speciális eszközök)
18:15
Indulhat a főzés
18:30
Díszítés és az elkészült finomságok fogyasztása / csomagolása
21:00
INFORMÁCIÓ
Létszám: 4-12 fő
Helyszín: H-1066 Budapest, Lovag utca 10.
Részvételi díj: