Tenger Gyümölcsei főzőkurzus Nyereményjáték

2018.09.21

Nyerd meg Te az ajándékutalványt, hogy másodmagaddal főzhess kulináris finomságokat! 

Egy igazán különleges, távoli ízekből álló főzőkurzus előkészületei határtalan gondossággal zajlanak. Az ételek iránt érzett szeretetünket, szakmai tapasztalatunkat és főzőtudományunkat bevetve reménykedünk a sikerben. 

A játéknak köszönhetően most részese lehetsz egy olyan élménynek, mely nem mindennapos. Az új, tenger gyümölcsei estünk első dátumát megelőző alkalomra invitálunk téged és párodat, ahol beleshetsz a kulisszák mögé, amikor is az utolsó simítások közepette tökéletesítjük a menüsort és a programot. Mind ezek közben ingyenes 4 fogásos vacsora vár rátok az oktatók határtalan jó kedvével és társaságával megspékelve. 

A feladat szórakoztató: főzzük meg és fogyasszuk el együtt az elkészült finomságokat, majd elemezzük a végeredményt, hogy a főzőkurzusok későbbi résztvevői a lehető legfinomabb recepteket vihessék haza és felejthetetlen ételkülönlegességeket készíthessenek el. 


A Te Tenger Gyümölcsei menüd:

1. Szardíniakrém

2. Fehérboros feketekagyló

3. Kókusztejes garnélarák leves

4. Spaghetti al mare - Paradicsomos tenger gyümölcsei spagetti


A sorsolásban történő részvétel 2 feltétele: a játék Facebook bejegyzésének megosztása saját oldaladon illetve a Bonita Kulináris Kompánia Facebook oldalának likeolása. 

A játék végén 2 nyertest sorsolunk ki, akik másodmagukkal jöhetnek el az ingyenes főzőprogramra, melynek pontos dátumát a sorsolást követően hirdetjük ki. A nyertesnek november 10-ig kell jelentkeznie e-mailben vagy telefonon, ellenkező esetben a lehetőség elvész. A megadott feltételeket a sorsolás alkalmával ellenőrizzük. 


A játék kezdete: 2018.09.21. (19:00)

A játék vége: 2018.10.31. (19:00)

Sorsolás: november 02. (19:00) Meghosszabbítva! Sorsolás: november 6. 


GRATULÁLUNK! 

Nyerteseinket kisorsoltuk: Cseman Kázmér és László Konrád

Kérünk, e-mailben vagy telefonon jelentkezzetek a megadott határidőig. 


Bonita Kulináris Kompánia