"..Ilyen lánybúcsúra vágytam!.."

2020.03.02

A finom ételek adottak. Lássuk, mivel fűszerezhetjük meg őket:

  • ezt a programot nektek javasoljuk, ha szeretnétek együtt, PRIVÁT körülmények között legalább 3-4 órát eltölteni egy helyen, mely során meg is ebédelhettek vagy vacsorázhattok illetve finom sütiket készíthettek
  • tökéletes helyszín a zavartalan ajándékozáshoz és azokhoz a bizonyos feladatokhoz is, melyekkel annyit készültök
  • a menüt saját kezűleg főzitek, melybe pici játékot is csempészhetünk versenyfőzés keretében, ha szeretnétek
  • az ételek kiválasztása nem egy előre megírt étlap alapján történik, pusztán javaslatot teszünk a fogásokra és a tematikára
  • bizonyosodjatok meg róla, hogy a csapat tagjai szeretik a proseccot, mellyel mi szeretnénk kedveskedni nektek érkezéskor :)
  • bátran jelezzétek, ha ételintolerancia miatt szükséges átszabnunk a fogásokat, módosítanunk az alapanyagokat
  • a főzőest lehet a kezdőállomásotok is, hiszen körülöttünk található pár lépésre Budapest bulinegyede

"... Ilyen lánybúcsúra vágytam!..."

Mi pedig pont ilyen vagy ehhez hasonló végszóval és visszajelzéssel szeretjük zárni a lánybúcsúk alkalmával megrendezett főzéseket, sütéseket. Azért imádjuk a tavaszt, mert nem csak a jó idő köszönt be, hanem egyúttal megkezdődnek a várva várt és kreatívnál kreatívabb lánybúcsús sütések / legénybúcsús főzőestek. Ez ránk nézve is nagyon inspiráló, hiszen minden alkalom egyedi és kiszámíthatatlan, ha értitek mire gondolunk :)
Az est szervezését éppen olyan komolyan vesszük, mint amennyire igyekszünk a hangulatot is rátok szabni és felszabadult programot létrehozni. Eláruljuk, ez eddig sosem volt nehéz, hiszen együtt, mint barátok szórakoztok és a menyasszony / vőlegény ízlését tökéletesen ismeritek. 
 


AJÁNLATKÉRÉS

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy egyedi ajánlatot küldhessünk: 

+36 30 235 4626
hello@bonitakompania.hu