Az ország egy részén datolyapálmafa ültetvényekkel találkozhatsz, melynek gyümölcsét előszeretettel fogyasztják, hiszen a helyiek ízvilágának megfelelően rendkívül édes ez a finomság. A desszertekben leginkább gyümölcsöket, szirupokat és mézet használnak. A helyben termesztett áru zamatos íze persze semmihez nem fogható. Végy egy adag datolyát és készítsd el ezt a desszertet, amivel belekóstolhatsz Tunézia gasztronómiájába.
A tunéziai háziasszonyok mindig készen állnak a vendégfogadásra. Vendégként pedig szinte biztos, hogy teli hassal távozol majd a háztól. A kínált ételt illik elfogadni és megkóstolni. Elismerésed pedig a helyi szokásoknak megfelelően ujjaid megnyalásával fejezd ki, jól látható módon.
Olvasd el mielőtt belevágsz...
Egészséges alapanyaggal dolgozol: a datolyát könnyen lebontja a szervezetünk, így nem hizlal, valamint enyhíti a másnaposságot
Érdemes a dara főzőséhez is mandulatejet használni, de más növényi tejet is választhatsz
Kakaópor helyett hozzákeverhetsz 2 evőkanál karamell szószt is
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked.
Haladó beállítások
Itt testreszabhatod a süti beállításokat. Engedélyezd vagy tiltsd le a következő kategóriákat, és mentsd el a módosításokat.