Kávézz nálunk hétköznap

2019.09.13

Bonita Coffee Company

   Arról már tájékoztattunk benneteket, hogy új helyszínen tartjuk a kurzusokat, augusztus óta egy sokkal jobban megközelíthető és barátságos utcában találkozhattok velünk. Azt az öröm hírt azonban még nem fedtük fel számotokra, hogy a költözéssel egyidejűleg megnyitottuk első kávézó és reggelizőhelyünket, a Bonita Coffee Company-t, ahol hétfőtől péntekig várunk mindenkit, aki igazi olasz kávé kedvelő és szereti annak minden variációját megkóstolni. 

Munkába menet is érkezhettek hozzánk, mert korán nyitunk és kérhetitek elvitelre a meleg italokat. A kompánia szemléletéhez híven a kávét egészséges alternatív hozzávalókkal is ízesíthetitek cukor helyett illetve laktózmentes és növényi tej variációkból is válogathattok. 

A kávézó galériáját külön kérésre lefoglaljuk társaságotoknak (kb. 12 fő), hogy a számotokra fontos eseményeket hangulatos helyszínen ünnepelhessétek de egyéb találkozókra vagy munkavégzésre is befoghatjátok az asztalokat. :) 

Kis kedvenceddel együtt is örömmel várunk, mi is kutyus gazdik vagyunk. A belső térbe belépve elvarázsolnak bennünket a "lebegő" növények, a muzsika és a friss kávé illat. :) 

Ezt a varázslatot pedig nem csak a nyitva tartási idő alatt élvezhetitek, hiszen minden vendégünk, aki a kurzuson részt vesz, az elkészített ételeket a kávézó vendégterében ülve fogyaszthatja el zárt körben. 

Jó szórakozást kívánunk!