.


Ez mind  Bonita...

Kik vagyunk mi? Néha szeretünk belekeveredni az édes bűnbeesés csapdájába. Télen forró kakaóval kucorodunk össze a kanapénkon, nyáron pedig egy nagy adag hűsítő fagylaltot hívunk segítségül a hőségben. Mind ezek mellett hálásak vagyunk a természetnek mikor egy csokor friss fahéjas bazsalikomba szagolhatunk bele. Nem utolsó sorban pedig az energikus életmódot részesítjük előnyben, melynek szerves része a sport és a hozzá tartozó egészséges desszertek fogyasztása. Ugye milyen színes az édességek és a finom fogások világa? Elhatárolódunk attól, hogy csak az egyik irányvonalat képviseljük, hiszen akkor nem tudnánk mindannyitoknak örömet okozni és kreativitásunkat kibontakoztatni a kurzusok alkalmával. Éppen ezért kedvedre választhatsz tematikus főzőestjeink, hobby sütő tanfolyamaink közül.  Ha pedig az egészséges desszertek elkészítését tanulnád meg szívesebben akkor várunk a fehérje dús, cukormentes vagy gluténmentes sütések valamelyikén. A programok során valamennyi résztvevő elkészíti az összes ételt, csoportos főzést nem alkalmazunk, így semmilyen rész feladatból nem maradtok ki, egyes esetekben páros főzést alkalmazunk. Az ételek életünk érzelemmel és érzékiséggel fűszerezett eseményeinek résztvevői. Nincs is csalogatóbb, mint egy finomságokkal teli, merész és látványos kompozíciókból összeállított asztal. Kápráztasd el szeretteid új ízvilágokkal és barangolj velünk a mesés tájakon tematikus főzőestjeink és sütőkurzusaink alkalmával. Kortárs ételeinket alkalomhoz illően öltöztetjük fel a személyre szóló élményért. Több dimenziós íz világ, prémium alapanyagok felhasználásával. Ez vár rátok, ha ellátogattok hozzánk. Részletekért katt az alábbi kurzusokra: 
Szereted pontosan tudni, hogy mit eszel meg? Ki állítja, hogy manapság nem divat otthon sok időt tölteni a konyhában? Serpenyővel és turmix géppel elő! Használd saját termesztésű alapanyagaidat ételeidben. Mi is így teszünk! Vital finomságainkba szívünket-lelkünket beleadjuk, no meg persze friss gyümölcsöket és zöldségeket is. Egészséges menüsorok és vitamin dús desszertek várnak rád egy különleges íz világgal kombinálva. Részletekért katt az alábbi kurzusra: 
Ki ne szeretné az édes ízeket? Van úgy, hogy semmi másra nem vágyunk, mint egy kis édességre, ám a plusz kilókat nem szívleljük. Az édes bűnbeesés mostantól nem jár súlygyarapodással. A Bonia fitt desszertjeit azoknak ajánljuk, akiknek a sportolás és a test(sz)építés a szenvedélyük, de nem tudnak lemondani az édes ízekről. Súlyfelesleggel kűzködőknek íme, az első lépés a bűntudat nélküli kiegyensúlyozott hétköznapokhoz. Süteményeink cukor és (/vagy) liszt mentesek, így segítenek neked, hogy jobban érezd magad a bőrödben. A magas fehérje tartalom pedig hozzájárul az izmok fokozott növekedéséhez. Részletekért keresd az alábbi kurzusainkat: KÉSZEN ÁLLSZ ÉLETED LEGIZGALMASABB GASZTRO KALANDJÁRA?


Lesd meg, kik szórakoztatnak nálunk:  

Puskás Tünde

Cukrász / Alapító


" Sziasztok! Tücsy vagyok, a Bonita megálmodója. A gasztronómia szerelmese lettem, köszönhetően annak, hogy rokonságunk valamennyi szenior tagja őrzi és továbbadja a hagyományokat ebben a témakörben a fiatalabb családtagoknak. A nagynénéimnek köszönhetem az első saját készítésű sütimet, a kozák sapkát. Akkor nagyon büszke voltam magamra, de persze mai fejjel nem javasolnám senkinek a fogyasztását. :) Nagyszüleim farmerekként friss tojást, tejet és egyéb tejtermékeket állítottak elő és kereskedtek velük. Általuk kedveltem meg a természetet, ami szorosan összefonódik a gasztronómiával, melyet értékelni csak úgy tudunk, ha néha lelassítunk kicsit a rohanó mindennapjainkban. A finom falatok megalkotása mindig is kikapcsolódás volt számomra. Azzal a céllal hoztam létre a Kompániát, hogy nektek is átadhassam mind azt a megszerzett tudást és szeretetet, mellyel a mai napig elkápráztatom a családomat és barátaimat. Úgy érzem, hogy a hagyományos desszertek megalkotása mellett az egészséges, újragondolt vagy éppen egzotikus íz világok is megihletnek bennünket. Remélem, a weboldalon böngészve Te is megtalálod a hozzád illő témaköröket és hamarosan személyesen is találkozhatunk."


Szirmai Éva

Szakács


"  Sziasztok! Már közgazdászként is vonzottak a különböző kultúrák, de mióta szakképzett szakácsként megtaláltam, hogy mivel szeretnék igazán foglalkozni, rajongva tanulmányozom a különböző népek konyháit. Ezt szolgálják a 30 éve bővítgetett szakácskönyv gyűjteményem darabjai, illetve a helyszíni tapasztalatok. Szeretném, ha ez a lelkesedés másokra is átragadna, és sok otthonba jutnának el az általunk bemutatott fogások. 


A kompánia tematikus főző tanfolyamain találkozhattok velem. Gyertek, alkossunk együtt pazar menüket."

Kovács Annamária

Cukrász


" Sziasztok! Ancsi vagyok, OKJ-s cukrász. Gyerek korom óta nagyon szeretek sütni és a konyhában tevékenykedni mások örömére. A kreativitás és az alkotás vágyai hajtanak, így cukrászként kiteljesedhetem, hiszen nap mint nap új kihívásokkal nézek szembe. Minden esküvői tortát igyekszem egyedivé varázsolni, a párokra szabni. A változatosság fenntartásához nagy örömmel járok továbbképzésekre, hogy díszítő technikám folyamatosan fejlesszem. A torták megjelenése mellett az egészséges életmód is nagy szereppel bír az életemben, így alternatív alapanyagokkal is készítek finomságokat. A későbbiekben fontos lett számomra, hogy a sütés pozitív élményét másokkal is megosszam, ezért szeretek tanfolyamokat tartani. Szabadidőmben másik hobbimnak, a lovaglásnak élek. 


Várlak Titeket a kompánia díszítő- és hobby sütemény sütő kurzusain valamint az egészséges életmód sütések alkalmával."