.


Ez mind  Bonita...

Kik vagyunk mi? Néha szeretünk belekeveredni az édes bűnbeesés csapdájába. Télen forró kakaóval kucorodunk össze a kanapénkon, nyáron pedig egy nagy adag hűsítő fagylaltot hívunk segítségül a hőségben. Mind ezek mellett hálásak vagyunk a természetnek mikor egy csokor friss fahéjas bazsalikomba szagolhatunk bele. Nem utolsó sorban pedig az energikus életmódot részesítjük előnyben, melynek szerves része a sport és a hozzá tartozó egészséges desszertek fogyasztása. Ugye milyen színes az édességek és a finom fogások világa? Elhatárolódunk attól, hogy csak az egyik irányvonalat képviseljük, hiszen akkor nem tudnánk mindannyitoknak örömet okozni és kreativitásunkat kibontakoztatni a kurzusok alkalmával. Éppen ezért kedvedre választhatsz tematikus főzőestjeink, hobby sütő tanfolyamaink közül.  Ha pedig az egészséges desszertek elkészítését tanulnád meg szívesebben akkor várunk a fehérje dús, cukormentes vagy gluténmentes sütések valamelyikén. A programok során valamennyi résztvevő elkészíti az összes ételt, csoportos főzést nem alkalmazunk, így semmilyen rész feladatból nem maradtok ki, egyes esetekben páros főzést alkalmazunk. Az ételek életünk érzelemmel és érzékiséggel fűszerezett eseményeinek résztvevői. Nincs is csalogatóbb, mint egy finomságokkal teli, merész és látványos kompozíciókból összeállított asztal. Kápráztasd el szeretteid új ízvilágokkal és barangolj velünk a mesés tájakon tematikus főzőestjeink és sütőkurzusaink alkalmával. Kortárs ételeinket alkalomhoz illően öltöztetjük fel a személyre szóló élményért. Több dimenziós íz világ, prémium alapanyagok felhasználásával. Ez vár rátok, ha ellátogattok hozzánk. Részletekért katt az alábbi kurzusokra: 
Szereted pontosan tudni, hogy mit eszel meg? Ki állítja, hogy manapság nem divat otthon sok időt tölteni a konyhában? Serpenyővel és turmix géppel elő! Használd saját termesztésű alapanyagaidat ételeidben. Mi is így teszünk! Vital finomságainkba szívünket-lelkünket beleadjuk, no meg persze friss gyümölcsöket és zöldségeket is. Egészséges menüsorok és vitamin dús desszertek várnak rád egy különleges íz világgal kombinálva. Részletekért katt az alábbi kurzusra: 
Ki ne szeretné az édes ízeket? Van úgy, hogy semmi másra nem vágyunk, mint egy kis édességre, ám a plusz kilókat nem szívleljük. Az édes bűnbeesés mostantól nem jár súlygyarapodással. A Bonia fitt desszertjeit azoknak ajánljuk, akiknek a sportolás és a test(sz)építés a szenvedélyük, de nem tudnak lemondani az édes ízekről. Súlyfelesleggel kűzködőknek íme, az első lépés a bűntudat nélküli kiegyensúlyozott hétköznapokhoz. Süteményeink cukor és (/vagy) liszt mentesek, így segítenek neked, hogy jobban érezd magad a bőrödben. A magas fehérje tartalom pedig hozzájárul az izmok fokozott növekedéséhez. Részletekért keresd az alábbi kurzusainkat: