ÁLTALÁNOS JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK


A www.bonitakompania.hu weboldalon a Szolgáltató főzőtanfolyamain való részvételi lehetőséget értékesítünk.

A főzőtanfolyamokon való részvételre a www.bonitakompania.hu weboldalon keresztül történő regisztrációt követően van lehetőség. Ön a weboldal használatával, illetőleg az azon történő regisztrációval, az internetes felületen keresztül történő jelentkezéssel kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a Szolgáltató főzőtanfolyamaira történő jelentkezési, lemondási, részvételi, valamint szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési szabályokat, és annak minden pontjával egyetért.

Főzőtanfolyamainkat elsősorban felnőtteknek ajánljuk, de gyermekeket felnőtt felügyelettel a kurzus nehézségi fokától függően 5 éves kortól szívesen várunk. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számoljuk fel.

Gyermekkurzusainkon 6-12 éves kor közötti gyermekeket tudunk fogadni, de az adott kurzus kiírásában megadott korhatár szigorú figyelembevételével. Ez a kurzusok tematikájától függően változhat.

A főzőtanfolyamokat, legalább négy jelentkező esetén tartjuk meg.

Az egyéni kurzusok maximális létszáma tematikától függő.

Főzőkurzusainkon maximum 6 fős társaságot tudunk fogadni. Ennél több résztvevő esetén privát rendezvényeinkre tudnak árajánlatot kérni a honlapunkon keresztül.


EGYÉB INFORMÁCIÓK:

  • A weboldalunkon történő jelentkezés kizárólag akkor érvényes, ha írásos visszaigazolást kapsz róla, melyet 48 órán belül elküldünk a megadott e-mail címre. Ennek hiányában rögtön vedd fel velünk a kapcsolatot, lehetőleg telefonon.
  • Meg nem jelenésed illetve 72 órán belüli lemondásod / módosításod akkor sem tudjuk kötbérmentesen elfogadni (tehát jegyed felhasználtnak tekintjük), ha arra hivatkozol, hogy nem kaptál írásos visszaigazolást a jelentkezésedet követően, így azt tárgytalannak tekintetted. Ez az e-mail automatikusan érkezik, így szinte lehetetlen, hogy ne kapd meg. Kérünk, időben ellenőrizd postafiókod vagy tárhelyed. Az ebből adódó félreértésekért nem tudunk felelősséget vállalni, mivel az általad kitöltött űrlap beérkezését követően mi nyílván tartjuk a jelentkezést és fenntartjuk helyed a kiválasztott dátumra.
  • A programváltozás (menü, helyszín) jogát fenntartjuk, mert a friss hozzávalók beszerzése fontos számunkra
  • Részvételi jegyed sorszámát minden esetben add meg mikor jelentkezel, az órára pedig nyomtatott formában hozd el magaddal, hogy részvételi jogosultságod igazolhasd

· Az önálló részvétel feltétele az 5. életév betöltése. 5-12 éves kor között szülői felügyelet szükséges


A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA:

· Az eszközöket, alapanyagokat, receptgyűjteményt és korlátlan limonádé valamint ásványvíz italfogyasztást.

· Az elkészült remekművek elvihetőek (a dobozokról neked kell gondoskodnod) vagy a helyszínen elfogyaszthatóak. 

· Foglalás előtt ajánlott elolvasni a program jellegét, mely lehet páros, gyerekeknek ajánlott, egyedülállóként vagy akár           baráti társasággal igénybe vehető. 


A KÉPZÉS HELYSZÍNE:

· 1066 Budapest, Lovag utca 10.


LÉTSZÁM:

· a minimális létszám 4 fő, ennek hiányában a kurzus nem indul


MIT KELL TENNEM, HA A VÁSÁROLT VAGY AJÁNDÉKBA KAPOTT JEGYEM LEJÁRT, DE MÉG NEM HASZNÁLTAM FEL? 

  • A lejárati határidőn túli felhasználás díja 5 000 Ft / fő / alkalom
  • A hosszabbítást Te magad nem bírálhatod el, kizárólag a Bonita Kompániával történő egyeztetést követően és írásos visszaigazolás után bizonyosodhatsz meg arról, hogy lehetséges, hiszen nekünk is egyeztetnünk kell ezzel kapcsolatban.  
  • Jegyednek érvényesnek kell lennie a kurzus napján is nem csak a jelentkezési űrlap kitöltésének pillanatában. Ha külön nem jelzed, hogy le fog járni, nem tudunk időben foglalkozni a hosszabbítással és jegyed elvész. 
  • Lejáratot követően pénz visszafizetésre nincs lehetőségünkJelentkezéseddel egy időben elfogadod az ÁSZF-et!