ÁLTALÁNOS JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Kérünk, vedd figyelembe, hogy valamennyi kurzusunk esetében friss hozzávalókkal dolgozunk, melyek beszerzésére különös figyelmet fordítunk a létszám tekintetében. Emellett részvételi jegyedre tekints úgy, akár csak egy színházjegyre a pontosságot és módosításokat illetően. Ennek értelmében:

LEMONDÁSI és módosítási FELTÉTELEK:

· Bejelentkezést követően INGYENES lemondásra vagy dátummódosításra a kurzus kezdete előtt 72 órával (a tanfolyam           pontos időpontjához viszonyítva) van lehetőséged. Amennyiben biztosan nem tudsz eljönni és ezt legkésőbb 72 órával           korábban jelzed, jegyed kötbérmentesen átruházható.

· Lemondásra vagy dátummódosításra 72-0 óra között (a tanfolyam pontos időpontjához viszonyítva) nincs lehetőség,           100% kötbért terhelünk, vouchered később már nem használhatod fel

· Pénzt visszautalni kötbérmentes lemondás esetén sem áll módunkban. Ebben az esetben, kérünk, válassz új dátumot az         érvényességi idő keretén belül. A hosszabbítás lehetőségével kapcsolatban keress minket bátran.

· Meg nem jelenés esetén a részvételi jegyet felhasználtnak tekintjük

· A fenti témakörökben kérünk, minden esetben e-mail útján vedd fel velünk a kapcsolatot. A módosításod és lemondásod       akkor érvényes, ha visszaigazolást kapsz róla, szintén írásban. Telefonos egyeztetésre való hivatkozást nem áll                         módunkban elfogadni.

LEMONDÁS és módosítás A KOPÁNIA RÉSZÉRŐL:

 • A minimális létszám (4 fő) hiányában kurzusunkat nem indítjuk el. Az ezzel kapcsolatos kellemetlenségekért Kompániánk nem vállal felelősséget, hiszen a résztvevők lemondási szándékára nem lehetünk befolyással
 • Az elmaradásról legkésőbb 24 órával a kurzus előtt tájékoztatunk írásban azon e-mail címre, mellyel jelentkezésed leadtad.
 • Elmaradás esetén kérünk, válassz új dátumot. Pénzt visszautalni nem áll módunkban.

EGYÉB INFORMÁCIÓK:

 • A weboldalunkon történő jelentkezés kizárólag akkor érvényes, ha írásos visszaigazolást kapsz róla, melyet 48 órán belül elküldünk a megadott e-mail címre. Ennek hiányában rögtön vedd fel velünk a kapcsolatot, lehetőleg telefonon.
 • Meg nem jelenésed illetve 72 órán belüli lemondásod / módosításod akkor sem tudjuk kötbérmentesen elfogadni (tehát jegyed felhasználtnak tekintjük), ha arra hivatkozol, hogy nem kaptál írásos visszaigazolást a jelentkezésedet követően, így azt tárgytalannak tekintetted. Ez az e-mail automatikusan érkezik, így szinte lehetetlen, hogy ne kapd meg. Kérünk, időben ellenőrizd postafiókod vagy tárhelyed. Az ebből adódó félreértésekért nem tudunk felelősséget vállalni, mivel az általad kitöltött űrlap beérkezését követően mi nyílván tartjuk a jelentkezést és fenntartjuk helyed a kiválasztott dátumra.
 • A programváltozás (menü, helyszín) jogát fenntartjuk, mert a friss hozzávalók beszerzése fontos számunkra
 • Részvételi jegyed sorszámát minden esetben add meg mikor jelentkezel, az órára pedig nyomtatott formában hozd el magaddal, hogy részvételi jogosultságod igazolhasd

· Az önálló részvétel feltétele a 6. életév betöltése. 6 éves kor alatt szülői felügyelet szükséges

FIZETÉSI FELTÉTELEK:

· 100% előleg a kurzusra érkezés előtt átutalással

· Hiteles részvételi visszaigazolást vagy vouchert a teljes összeg beérkezését követően garantálunk

A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA:

· Az eszközöket, alapanyagokat, receptgyűjteményt és italfogyasztást.

· Az elkészült remekművek elvihetőek (a dobozokról neked kell gondoskodnod) vagy a helyszínen elfogyaszthatóak. 

· Foglalás előtt ajánlott elolvasni a program jellegét, mely lehet páros, gyerekeknek ajánlott, egyedülállóként vagy akár           baráti társasággal igénybe vehető. 

A KÉPZÉS HELYSZÍNE:

· 1066 Budapest, Lovag utca 10.

LÉTSZÁM:

· maximálisan 12 fő

· a minimális létszám 4 fő, ennek hiányában a kurzus nem indul

MIT KELL TENNEM, HA A VÁSÁROLT VAGY AJÁNDÉKBA KAPOTT JEGYEM LEJÁRT, DE MÉG NEM HASZNÁLTAM FEL? 

 • A lejárati határidőn túli felhasználás díja 5 000 Ft / fő / alkalom
 • A hosszabbítást Te magad nem bírálhatod el, kizárólag egyeztetést követően és írásos visszaigazolás után bizonyosodhatsz meg arról, hogy lehetséges, hiszen nekünk is egyeztetnünk kell ezzel kapcsolatban.  
 • Jegyednek érvényesnek kell lennie a kurzus napján is nem csak a jelentkezési űrlap kitöltésének pillanatában. Ha külön nem jelzed, hogy le fog járni, nem tudunk időben foglalkozni a hosszabbítással és jegyed elvész. 
 • Lejáratot követően pénz visszafizetésre nincs lehetőségünk