Információk

Kedves Vendégeim!

A hosszú idő óta sújtó járványhelyzet, a megemelkedett energia költségek és a Kormány által meghozott (2022.évi XIII. törvény, a kisadózó vállalkozások tételes adójáról) 2022. július 18-án életbe lépett Kata törvény módosítás következtében, a céget ebben a formában már nem tudom gazdaságosan üzemeltetni. 


Ha túl vagy az első ijedtségen, kérek olvasd el az alábbiakat: 

Akinek már meglévő ajándék utalványa van, természetesen nem vész el! Visszajelzéseitek alapján tisztában vagyok vele, hogy a nyári szabadságok, utazások végett nem mindenki tudta jegyeit 2022.08.31-ig felhasználni. Senkit nem marad le, a 2022.08.31-e előtt befizetett jegyek teljesítését azonos színvonalú minőségben tudod felhasználni a megvásárolt programokra. A kurzusokat magam tartom meg, tehát nincs okod az aggodalomra. Ezzel kapcsolatos bővebb tájékoztató a jegy sorszámával megadva telefonon és e-mailen is lehetséges. Az e-mailekre változatlanul 48 órán belül válaszolok. hello@bonitakompania.hu


Szeretném megköszönni Nektek a közös élményeket és azt a sok tudást, melyre szert tehettem. A szakmából nem távozom, ha kíváncsiak vagytok a további munkásságomra, akkor látogassatok el a www.chefpremiere.hu weboldalra, ahol a gasztro programok széles köre vár benneteket. 

 
Köszönöm!

Tünde