.Tenger gyümölcsei főzőest

Ha szereted a tenger gyümölcseit, de nem érzed magad elég bátornak a finom fogások elkészítéséhez egy kis gyakorlati betekintés nélkül akkor gyere el főzőkurzusunkra, hogy megismerkedj a mélytengeri ízvilággal. Az este folyamán négy különleges fogással kápráztatunk el, melyek főszereplői a szardínia, a fekete kagyló, a garnélarák valamint a főétel sztárjai, melyek a bébipolip és a tintahal lesznek.


Marokkói főzőest

Az egzotikus ízek kedvelője vagy? Itt az alkalom, hogy velünk tarts és elkészítsd ezt a királyi menüsort. Ismerd meg az ország kihagyhatatlan ételeit, fűszereit és próbáld ki marokkó gasztronómiájának méltán híres alappillérét a tajine edényt. Észak-Afrika legváltozatosabb konyhája vár rád.


Latin-Amerika főzőest

Mindig is rajongtál a Karib térség türkiz tengeréért, a jamaikaiak lazaságáért és a mexikóiak tüzes torkáért? Ha szívesen megismernéd a térség gasztronómiai sajátosságait is akkor várunk, jelentkezz Barrio Latino estünk valamelyikére, hogy megtanuld a friss szószok elkészítését és hogy beavassunk Latin-Amerika változatos fűszervilágába!

Ciao Italia főzőest

Az ezerarcú olasz gasztronómiából kiragadtunk egy csipetet, hogy aztán együtt készítsük el a mennyei fogásokat. Tudni akarod mi történik akkor, ha ezeket az ételeket fogyasztod? Bizony megnyalod mind a tíz ujjad! Utazásaink során felfedeztük, hogy a helyiek által tálalt ételek nem csak fűszerezésükben gazdagok, hanem telis-tele vannak a kultúrából és hagyományokból eredő szeretettel és büszkeséggel.


Pazar karácsonyi menü

Karácsonykor mindenki azon van, hogy kifejezze mennyire szereti családját. Szerintünk a legjobb módszere ennek a tökéletes ünnepi ételsor, melyet segítségünkkel te is könnyedén az asztalra varázsolhatsz. Nincs is annál hangulatosabb, mikor a sült finomságok illata átjárja a házat. Ha idén te szeretnéd learatni a babérokat, akkor csatlakozz és készítsük el együtt ezt a pazar négy fogásos menüsort, melyet ebédre vagy vacsorára is tálalhatsz. Ha felfedeznél valami újat az ízeket és a tálalást illetően, amivel lenyűgözheted szeretteid, akkor itt jelentkezz, mert itt a helyed.  


Egyiptomi főzőest

Hamarosan...


Tájékoztatás: A kurzusok minimális létszáma 4 fő, jelentkezéseket a kezdés előtt minimum 24 órával fogadunk az űrlap kitöltésével. Egyéb esetben kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon. Az űrlap beküldése nem minősül lezárt regisztrációnak, szükséges az írásos visszaigazolás megléte, melyet e-mailben küldünk el részetekre. Tájékoztatót a kezdés előtt olvashatjátok szintén üzenetben a helyszínnel és a kurzus pontosabb információival kapcsolatban. A programok során valamennyi résztvevő elkészíti az összes fogást, csoportos főzést nem alkalmazunk, így semmilyen rész feladatból nem maradtok ki. Kurzusvezetőink rugalmasan kezelik kéréseiteket, így bátran forduljatok hozzájuk a helyszínen. Ételallergiád kérünk minden esetben előre jelezd felénk. Vacsorameghívásunk a program végén nem kötelező. Amennyiben kevesebb idővel rendelkezel, hozz dobozokat, hogy otthon élvezhesd a finom falatokat. Jó szórakozást kívánunk!