.Tenger gyümölcsei főzőest

Ha szereted a tenger gyümölcseit, de nem érzed magad elég bátornak a finom fogások elkészítéséhez egy kis gyakorlati betekintés nélkül akkor gyere el főzőkurzusunkra, hogy megismerkedj a mélytengeri ízvilággal. Az este folyamán négy különleges fogással kápráztatunk el, melyek főszereplői a szardínia, a fekete kagyló, a garnélarák valamint a főétel sztárjai, melyek a bébipolip és a tintahal lesznek.


Marokkói főzőest

Az egzotikus ízek kedvelője vagy? Itt az alkalom, hogy velünk tarts és elkészítsd ezt a királyi menüsort. Ismerd meg az ország kihagyhatatlan ételeit, fűszereit és próbáld ki marokkó gasztronómiájának méltán híres alappillérét a tajine edényt. Észak-Afrika legváltozatosabb konyhája vár rád.


Latin-Amerika főzőest

Mindig is rajongtál a Karib térség türkiz tengeréért, a jamaikaiak lazaságáért és a mexikóiak tüzes torkáért? Ha szívesen megismernéd a térség gasztronómiai sajátosságait is akkor várunk, jelentkezz Barrio Latino estünk valamelyikére, hogy megtanuld a friss szószok elkészítését és hogy beavassunk Latin-Amerika változatos fűszervilágába!


Pazar karácsonyi menü

Karácsonykor mindenki azon van, hogy kifejezze mennyire szereti családját. Szerintünk a legjobb módszere ennek a tökéletes ünnepi ételsor, melyet segítségünkkel te is könnyedén az asztalra varázsolhatsz. Nincs is annál hangulatosabb, mikor a sült finomságok illata átjárja a házat. Ha idén te szeretnéd learatni a babérokat, akkor csatlakozz és készítsük el együtt ezt a pazar négy fogásos menüsort, melyet ebédre vagy vacsorára is tálalhatsz. Ha felfedeznél valami újat az ízeket és a tálalást illetően, amivel lenyűgözheted szeretteid, akkor itt jelentkezz, mert itt a helyed.  


Egyiptomi főzőest

Hamarosan...