.


CUKORMENTESEN IS FINOMAT

Készíts mennyei cukormentes sütit


A cukormentes alapanyagok mértékletes fogyasztása annyit tesz, mint közelebb kerülni az egészséges mindennapokhoz. De miért gondoljuk azt, hogy ettől egyből két fogásra kell szűkítenünk a főétkezéseket, és hogy az édes desszerteket most már csak sóvárogva nézhetjük a cukrászatok pultjai mögött? Napjainkban egyre többünk szenved különböző ételintoleranciában ezért fokozottan kell arra ügyelnünk, hogy mit választunk a boltokban fellelhető kínálatból. A cukormentes étkezés mára már a diétázók alapvető módszere, de vannak olyanok, akik betegségükből adódóan egyáltalán nem fogyaszthatnak finomított cukrot. Az alternatív cukrok teljesen másként viselkednek sütés közben, ezért előfordulhat, hogy a megfelelő mennyiségű háttér információ nélkül tortáink állaga és íz világa eltér a várttól. A természetes vagy mesterséges cukorhelyettesítők széles körben elérhetőek a boltokban, sütéssel kapcsolatos tulajdonságaikról pedig nálunk tájékozódhatsz, így neked sem kell lemaradnod egyetlen egy édes falatról sem. Szeretnél mindent megtudni? Még rengeteg mondanivalónk van. Találkozzunk a kurzuson és ismerkedj meg a cukormentes alapanyagokkal!


Ismerkedj meg a cukormentes desszertekkel kurzusainkon!

Manapság sajnos egyre több embernél állapítják meg a cukorbetegséget, amivel csak együtt élni lehet. Aki érintett e problémával kapcsolatban, tudja, hogy mind az életmódban, mind az étkezésben drasztikus változtatásokat kell véghezvinnie, amihez hozzátartozik, hogy a cukrot kötelező kerülnie. Ha Te is cukorbetegként éled a mindennapjaidat, vagy csak egyszerűen szeretnél egészségesen élni, vegyél részt desszertkészítő kurzusunkon, ahol lehetőség van arra, hogy megismerkedj a cukormentes sütemények receptjeivel, elkészítési módjaival!
A cukormentes desszertkészítő kurzusunk ötletét a cukorbetegek panaszai alapozták meg, ugyanis ők is ugyanúgy szeretnének süteményt enni és megízlelni a legújabb desszerteket. Érthető okokból azonban a hagyományos típusú édességeket nem kóstolhatják, mi pedig ezen szeretnénk könnyíteni, tippeket, ötleteket adni. Így a cukorbetegek is megízlelhetik a finomságokat!
Várunk szeretettel cukormentes desszertkészítő kurzusunkon

A Te desszert menüd a kurzuson

 1. Túrós csokoládé torta
 2. Kókuszos mascarpone desszert
 3. Lemon curd mini tarte

100% Elégedettség


Ennek a kurzusnak az eddigi résztvevői 100%-ban elégedetten távoztak tőlünk, így mi is 100%-os garanciát vállalunk arra, hogy receptjeink beválnak, mesés desszerteket készítesz majd és elégedetten távozol tőlünk. Amennyiben ez mégsem így lenne, a következő kurzus díját mi álljuk!

Mit tartalmaz a részvételi díj?

 • a sütéshez szükséges minden alapanyagot és eszközt
 • korlátlan ásványvíz és Bonita limonádé italfogyasztást
 • az elkészített desszertek receptgyűjteményét, melynek segítségével otthon újra és újra átélheted a sikert
 • szakmai titkokat és házi praktikákat
 • és persze egy jó nagy adag jókedvet
 • AJÁNDÉK: korlátlan ásványvíz és Bonita limonádé italfogyasztás és cukrász sapka
 • a program során elkészített desszerteket elviheted magaddal vagy helyben elfogyaszthatod
 • amennyiben szeretnél családtagjaid előtt büszkélkedni és otthon elfogyasztani finomságaidat, kérünk, hozz magaddal dobozt
 • kezdő vagy? Semmi probléma, hiszen ez együtt töltött idő alatt ellátunk a szükséges elméleti alaptudással, melyet rögtön gyakorlatban is bevethetsz!
 • a kurzuson a hozzáadott finomított cukrot az egészség jegyében alternatívan helyettesítjük

Cukormentes kurzus programja

A Program időtartama : max. 4 óra

(az alábbi időintervallumokat csak a program menetének szemléltetése céljából szerepeltetjük, kérünk, a programnaptár időpontjait vedd figyelembe!) 

Érkezés

9:00 / 18:00


Elméleti alapok, mely során elmélyülhetsz a témakör rejtelmeiben

9:00 / 18:00


Tippek a legjobb beszerzőhelyekről

(alapanyagok és speciális eszközök)

9:15 / 18:15


Indulhat a sütés

9:30 / 18:30


Díszítés és az elkészült finomságok fogyasztása / csomagolása

12:00 / 21:00


Fotózás

12:30 / 21:30

INFORMÁCIÓ

Létszám: 4-12 fő

Helyszín: H-1066 Budapest, Lovag utca 10.

Részvételi díj:

1 fő: 18. 990 HUF

2 fő: 35 990 HUF

3 fő: 46 990 HUF

4 fő: 58 990 HUF

JELENTKEZÉSI LAP

SZOLGÁLTATÁSOK