COVID TÁJÉKOZTATÓ

Üdvözlünk! 

Az alábbiakban az aktuális és friss Coviddal kapcsolatos információkat szeretnénk megosztani veletek, ami működésünket és a jelentkezéseket érinti. Bővebb és kapcsolódó információk az ÁSZF-ben olvashatóak.Kedves Vendégeink!

A kormány legutóbbi bejelentésének értelmében a szigorított intézkedéseket 2021. február 01-ig meghosszabbították, így a csoportos kurzusok megvalósítása nem lehetséges ez idő alatt. Jelen állás szerint február 02-től folytathatjuk tevékenységünket, így a programnaptárt folyamatosan igyekszünk március végéig frissíteni. A jelentkezéseteket vagy átjelentkezéseteket bátran megtehetitek a megszokott módon. A jegy meghosszabbításának lehetőségéről e-mailben tudunk tájékoztatást adni.

Köszönjük!  


Kedves Vendégeink! 

A kormány legutóbbi bejelentésének értelmében a szigorított intézkedéseket 2021. január 11-ig meghosszabbították, így a csoportos kurzusok megvalósítása nem lehetséges ez idő alatt. Jelen állás szerint január 12-től folytathatjuk tevékenységünket, így a programnaptárt folyamatosan igyekszünk március végéig feltölteni. A jelentkezéseteket vagy átjelentkezéseteket bátran megtehetitek a megszokott módon. A jegy meghosszabbításának lehetőségéről e-mailben tudunk tájékoztatást adni. 

Köszönjük!  


Kedves Vendégeink! 

A kormány bejelentésének értelmében a kurzusok megtartását felfüggeszteni vagyunk kénytelenek 2020.december 11-ig. 2020. december 12-től működésünk előreláthatólag zavartalan, így nagy örömmel várjuk a jelentkezéseket. 


Köszönjük!