COVID TÁJÉKOZTATÓ

Üdvözlünk! 

Az alábbiakban az aktuális és friss Coviddal kapcsolatos információkat szeretnénk megosztani veletek, ami működésünket és a jelentkezéseket érinti. Bővebb és kapcsolódó információk az ÁSZF-ben olvashatóak.Kedves Vendégeink! 

Működésünk jelenleg (2022.június)  is zavartalan, a helyszíni fogyasztás megengedett, de nem kötelező. A maszk viselése szintén nem kötelező. A kézfertőtlenítésre alkalmas eszközök a helyszínen továbbra is rendelkezésre állnak. Bármely kérdés esetén állunk rendelkezésre elérhetőségeinken. 

Jó szórakozást kívánunk!


Kedves Vendégeink! 

A Kormány legutóbbi bejelentésében közölt enyhítéseknek köszönhetően 2021. májusától a kurzusok újraindulnak azzal a feltétellel, hogy a helyszíni fogyasztás nem megengedett (addig, amíg a vendéglátóhelyeken is tilos). A foglalásokat a megszokott módon a weboldalon található űrlap kitöltésével tudjátok leadni, ügyelve a helyes e-mail cím megadására, melyre a visszaigazolást küldjük részetekre. Maszk viselés a főzőiskola területén kötelező. Bővebb információkért küldjetek üzenetet vagy bátran keressetek minket telefonon. 

Jó szórakozást kívánunk! 


Kedves Vendégeink! 

A kormány ez utóbbi bejelentése alkalmával tovább hosszabbította a korlátozásokat, mely 2021.03.22-ig tart. A jegyeket továbbra is hosszabbítjuk. 

Köszönjük!Kedves Vendégeink!

A kormány legutóbbi bejelentésének értelmében a szigorított intézkedéseket meghosszabbították, így a csoportos kurzusok megvalósítása nem lehetséges 2021. februárjában. Jelen állás szerint jó eséllyel márciustól folytathatjuk tevékenységünket, így a programnaptárt folyamatosan igyekszünk március végéig frissíteni. A jelentkezéseteket vagy átjelentkezéseteket bátran megtehetitek a megszokott módon. A jegy meghosszabbításának lehetőségéről e-mailben tudunk tájékoztatást adni.

Köszönjük!  


Kedves Vendégeink!

A kormány legutóbbi bejelentésének értelmében a szigorított intézkedéseket 2021. február 01-ig meghosszabbították, így a csoportos kurzusok megvalósítása nem lehetséges ez idő alatt. Jelen állás szerint február 02-től folytathatjuk tevékenységünket, így a programnaptárt folyamatosan igyekszünk március végéig frissíteni. A jelentkezéseteket vagy átjelentkezéseteket bátran megtehetitek a megszokott módon. A jegy meghosszabbításának lehetőségéről e-mailben tudunk tájékoztatást adni.

Köszönjük!  


Kedves Vendégeink! 

A kormány legutóbbi bejelentésének értelmében a szigorított intézkedéseket 2021. január 11-ig meghosszabbították, így a csoportos kurzusok megvalósítása nem lehetséges ez idő alatt. Jelen állás szerint január 12-től folytathatjuk tevékenységünket, így a programnaptárt folyamatosan igyekszünk március végéig feltölteni. A jelentkezéseteket vagy átjelentkezéseteket bátran megtehetitek a megszokott módon. A jegy meghosszabbításának lehetőségéről e-mailben tudunk tájékoztatást adni. 

Köszönjük!  


Kedves Vendégeink! 

A kormány bejelentésének értelmében a kurzusok megtartását felfüggeszteni vagyunk kénytelenek 2020.december 11-ig. 2020. december 12-től működésünk előreláthatólag zavartalan, így nagy örömmel várjuk a jelentkezéseket. 


Köszönjük!