.







.

Budapesti Bormámor

Helyszín: budapesti főzőiskolánk

Osztjuk a véleményt, mi szerint a vörösbor rendszeres fogyasztása különösen jó hatással bír szervezetünkre. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat kis hazánkban, hiszen itt számos terület büszkélkedik a jobbnál jobb borokkal. Csapatunkat a szekszárdi talajon nevelt tőkékből származó borok íz kavalkádja ragadta el, melyet Veletek is szeretnénk megosztani budapesti főzőiskolánk helyszínén. Ezt a programot azoknak ajánljuk, akik kis társaságban merülnének el a borkészítés és termelés információinak minden részletében, modern környezetben Budapest belvárosának szívében. Hogyan lehetséges ez? A szekszárdi Oszkó pincészet borainak megismertetése Budapesten főzőiskolánkban zajlik a termelő közreműködésével. Ha téged is elvarázsol a bormámor, akkor jelentkezz programunkra. Ránk számíthatsz egy koccintásra! Vagy többre?

Az Oszkó pincészet:

A birtokra érkezéskor csak ámulunk a családias hangulat teremtette légkörön, a kedves fogadtatásban és a minket körül vevő természet nyugalmában. Az Oszkó házaspár köszöntését követően azonban már rájövünk, hogy ők maguk alkotják ezt a fantasztikus harmóniát, alázatos munkájuk és több évre visszanyúló tudásuk- tapasztalatuk pedig visszaköszön boraik kiemelkedő minőségében. Ez köszön vissza a budapesti borkóstolók alkalmával. Kedvenc évjáratod itt Budapesten meg is vásárolhatod és akár ajándékba is adhatod szeretteidnek. Légy Te is részese a borkóstoló programnak!

Tulajdonosok a birtokról:

"Az Oszkó birtok Szekszárd déli lejtőjén található. 20 éve gondozzuk életünk művét, egy hektáros szőlőnket, melyből vörös és fehér borokat készítünk biodinamikus eljárással. Büszkék vagyunk rá, hogy kémiai vegyszerek hozzáadása nélkül arat sikert évről évre minden egyes üveg, melyet fogyasztásra bocsátunk. Vörös borainkat barrique és ászok hordókban érleljük 24-36 hónapig, ezt követően kerülnek palackba. Főbb kínálatunk Kékfrankos, Cabernet Franc, Olaszrizling."

A te menüd a borkóstolón:

  • 6 féle szekszárdi bor
  • sajt és csokoládé bekészítés az egyes évjáratokhoz
  • welcome snack
  • korlátlan Bonita limonádé és ásványvíz fogyasztás
  • kávé és tea fogyasztás
  • kísérő falatkák (laktózmentes, cukormentes, gluténmentes változat is fogyasztható)

100% Elégedettség

Ennek a kurzusnak az eddigi résztvevői 100%-ban elégedetten távoztak tőlünk, így mi is 100%-os garanciát vállalunk arra, hogy receptjeink beválnak, mesés desszerteket készítesz majd és elégedetten távozol tőlünk. Amennyiben ez mégsem így lenne, a következő kurzus díját mi álljuk!

Mit tartalmaz a részvételi díj? 

  • 3 órás programcsomagot az alábbiak szerint:
  • 6 körös borkóstolót budapesti főzőkurzusaink helyszínén, a szekszárdi Oszkó birtok tulajdonosának előadásában
  • ráadás sajttál és csokoládépárosítás egyes évjáratokhoz
  • ételfogyasztást: kísérő falatkákat fogyaszthatsz, melyeket szakácsunkkal együtt készítetek el a borkóstoló második felvonása előtt
  • korlátlan Bonita lomonádé és ásványvíz fogyasztást
  • welcome snacket

A budapesti borkóstoló programja:

Időtartam: 3 óra

  • Érkezés, welcome snack
  • Indulhat a borkóstoló
  • A kísérő falatkák elkészítése szakácsunkkal
  • Borkóstoló második felvonása

INFORMÁCIÓ

Létszám: 6-12 fő

Helyszín: H-1066 Budapest, Lovag utca 10.

Részvételi díj: 12. 900 HUF / fő